Dispositivos e acessórios
Ratatouille Galette
Preparação 40min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen150 g
-
all-purpose flour plus extra to dust300 g
-
ice cold water90 g
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)350 g
-
350 g plum tomatoes, type Roma, wholeplum tomatoes whole (see Tip)350 g
-
sun-dried tomatoes, in oil drained190 g
-
water30 g
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
310.9 mg
Proteína
8.6 g
Energia
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Gordura
29.6 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
11.8 g
Hidratos de carbono
30.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Chili Oil Noodles
30min
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
12h 25min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Nenhuma avaliação
Winter radish, citrus and cashew cream (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Seafood Quesadillas
2h
Bao buns
Nenhuma avaliação
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Snapper with Spiced Oil
Nenhuma avaliação
Blackened Fish Burger
55min