Ratatouille Galette

Ratatouille Galette

5.0 1 avaliação
Preparação 40min
Total 1h 30min
8 portions

Ingredientes

Pastry
  • unsalted butter diced, frozen
    150 g
  • all-purpose flour plus extra to dust
    300 g
  • ice cold water
    90 g
  • salt
    ½ tsp
Toppings
  • Parmesan cheese cut into pieces
    60 g
  • zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)
    350 g
  • plum tomatoes whole (see Tip)
    350 g
    350 g plum tomatoes, type Roma, whole
  • sun-dried tomatoes, in oil drained
    190 g
  • water
    30 g
  • green onions cut into pieces
    2
  • salt plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • black pepper, ground
    1 pinch
  • olive oil to brush
  • fresh basil leaves to garnish

Nutrição por 1 portion

Energia 428.3 kcal / 1786.3 kJ
Proteína 8.6 g
Gordura 29.6 g
Hidratos de carbono 30.6 g
Fibra 2.8 g
Gordura saturada 11.8 g
Sódio 310.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...