![Lentil Moussaka Lentil Moussaka](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8753A8D9-11E1-41F0-A622-F09CD16C19FB/Derivates/8C460819-0109-4453-B07B-210601C03EB4.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 7 oz red split lentils
- 18 oz water
- 4 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 14 oz eggplants
- 2 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 1 bell pepper, green or red, cut into pieces (approx. 5.5 oz)
- 1 can tomatoes (approx. 15 oz), undrained
- 4 oz red wine
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ oz unsalted butter, plus extra to grease
- 18 oz whole milk
- 1 ½ oz all-purpose flour
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2064 kJ / 492 kcal
- Proteína
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 33 g
- Gordura
- 28 g
- Fibra
- 7.4 g
Receitas alternativas
Ratatouille
40 min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Vegetable Soup
35 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45 min
Tofu Stew
30 Min
Minestrone
45 Min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Cauliflower Gratin
55 min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Vegetarian Chili
50 Min