Dispositivos e acessórios
Vegetarian Pizza
Preparação 25min
Total 1h 40min
8 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water room temperature220 g
-
sugar1 tsp
-
dried yeast (2¼ tsp)1 packet
-
bread flour400 g
-
salt1 tsp
Topping and Baking
-
zucchini ends removed100 g
-
red onion halved vertically (1 small onion)120 g
-
white button mushrooms, fresh whole, stem removed (5-6 mushrooms)80 g
-
yellow pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed100 g
-
red bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed100 g
-
chopped tomatoes, canned drained200 g
-
grated mozzarella (see Tip)200 g
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
696 mg
Proteína
24 g
Energia
2496 kJ /
596 kcal
Gordura
20 g
Fibra
8.2 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
74 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vegan Burgers
45min
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Vegan Burgers
Nenhuma avaliação
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min
Tofu Stew
30min
Yellow Curry noodle soup
20min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Asian Somen Noodle Salad
45min
Brown rice
50min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min