Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza Dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp sugar
- 1 packet dried yeast (2¼ tsp)
- 400 g bread flour
- 1 tsp salt
Topping and Baking
- 100 g zucchini, ends removed
- 120 g red onion, halved vertically (1 small onion)
- 80 g white button mushrooms, fresh, whole, stem removed (5-6 mushrooms)
- 100 g yellow pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 100 g red bell pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 200 g chopped tomatoes, canned, drained
- 200 g grated mozzarella (see Tip)
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2496 kJ / 596 kcal
- Proteína
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 74 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Fibra
- 8.2 g
- Sódio
- 696 mg
Receitas alternativas
Spiked and spicy veggie juice
Nenhuma avaliação
Low Carb Cranberry Sauce
20min
Lemon Curd and Nectarine Tart (TM6)
3u. 40min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Strawberry and thyme butter
10min
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Polenta
25min
Steamed Button Mushrooms
35min
Savoury potato bundt
1h 55min
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30 min.
Hazelnut banana bread
1 Std. 15 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35min