Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza Dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp sugar
- 1 packet dried yeast (2¼ tsp)
- 400 g bread flour
- 1 tsp salt
Topping and Baking
- 100 g zucchini, ends removed
- 120 g red onion, halved vertically (1 small onion)
- 80 g white button mushrooms, fresh, whole, stem removed (5-6 mushrooms)
- 100 g yellow pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 100 g red bell pepper, cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 200 g chopped tomatoes, canned, drained
- 200 g grated mozzarella (see Tip)
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2496 kJ / 596 kcal
- Proteína
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 74 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Fibra
- 8.2 g
- Sódio
- 696 mg
Receitas alternativas
Kids Veggie Empanadas
1 Std. 10 Min
Honey and herb pork loin
4h 10 min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min
Argentinian Alfajores
1 Std. 10 Min
Tofu stew
30 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Plum Clafoutis
Nenhuma avaliação
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Potato 'pizzas'
1h
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Oatmeal Raisin Cookies
50min