Dispositivos e acessórios
Cutter Beet Carpaccio
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
40 mg
Proteína
3.9 g
Energia
284 kJ /
67.9 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Chicken with almonds and raisins
30min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Indian Bafauri Dhal Patties
4h 30min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Pas d’évaluation
Savory tart with tuna, eggs and capers
1h
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min