Dispositivos e acessórios
Potato Gratin
Preparação 25min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
russet potatoes peeled, cut into pieces to fit feeder tube1200 g
-
Gruyère cheese cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
heavy cream (30-40% fat)450 - 500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
386 mg
Proteína
10 g
Energia
1770 kJ /
423 kcal
Gordura
26 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Leek and cheese tart
1h 15min
Windsor Bread
1h 50min
Tomato Basil Pasta
45min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Hot Cross Buns
1h 55min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6h 10min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10min
Potato Gratin
1h 10min
Brown Sugar Syrup
20min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Green Power Smoothie Bowl
5min