Dispositivos e acessórios
Thai burgers
Preparação 35min
Total 30min
4 pieces
Ingredientes
-
lemon grass, fresh cut into pieces (1 cm )1 stalk
-
red chilli dried or fresh, deseeded1
-
garlic cloves2
-
spring onions cut into pieces2
-
fresh coriander3 stalks
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
fine salt½ tsp
-
400 g mixed mincepork mince400 g
-
1 - 2 anchovy fillets, in oil, drained and finely choppedfish sauce1 tbsp
-
oil for frying
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
22 g
Energia
1337 kJ /
320 kcal
Gordura
25 g
Fibra
1.7 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Burger time
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Honey BBQ Chicken
1h
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Sticky Chilli Beef
55min
Thai Burger
35min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Pad kra pow
45min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chiang Mai noodles
25min