Dispositivos e acessórios
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
40 mg
Proteína
3.9 g
Energia
284 kJ /
67.9 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Thai Cucumber Salad
15min
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15min
Mushroom Carpaccio
25min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min
Courgette and Lemon Sorbet
8h 5min
Balsamic Spelt Salad
20min
Tomato Soup Paste
35min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1h 50min
Fennel Apple Salad
20min