Dispositivos e acessórios
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
40 mg
Proteína
3.9 g
Energia
284 kJ /
67.9 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
1.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 Min
Beetroot Carpaccio
20 Min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 Min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 Min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min