Dispositivos e acessórios
Baklava kaastaart
Preparação 10min
Total 3h 30min
12 porties
Ingredientes
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (opcional)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (opcional) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
220.2 mg
Proteína
5.8 g
Energia
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Gordura
25.6 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
13.7 g
Hidratos de carbono
34.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Snackflix Board
Nenhuma avaliação
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Nenhuma avaliação
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nenhuma avaliação
Geroosterde bananen affogato
Nenhuma avaliação
Glühwein
15min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Nenhuma avaliação
Soefganiots
2h
Kleverige toffeepuddings
Nenhuma avaliação
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Aardappelkoekjes
45min