Dispositivos e acessórios
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM5)
Preparação 15min
Total 55min
8 portions
Ingredientes
Pear slices
-
pears peeled, cored, halved or cut in wedges that fit through feeder350 g
-
unsalted butter for greasing
Caramel
-
golden caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, diced70 g
-
double cream30 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
Filling
-
walnut, shelled150 g
-
unsalted butter diced100 g
-
golden caster sugar130 g
-
fine sea salt1 pinch
-
brioche bread, cut in slicesmilk bread cut in slices200 g
-
medium eggs6
-
whole milk200 g
-
ricotta cheese120 g
-
vanilla custard powder30 g
-
vanilla pod (see tip)1
-
icing sugar1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 portions
Sódio
1373.8 mg
Proteína
106.9 g
Energia
21107 kJ /
5044.7 kcal
Gordura
317.6 g
Fibra
26.3 g
Gordura saturada
133.8 g
Hidratos de carbono
472.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating (TM5)
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Cardamom And Lime Syrup Cake
1h 35min
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Nenhuma avaliação
Gluten-Free Vegan Lentil Wraps
Nenhuma avaliação
Yoghurt Cake
1h
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Chocolate Peanut Butter Cups
1h 5min
Gluten-free Blondies
1h 20min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4h
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Nenhuma avaliação
Sweet Potato Cheesecake Bars
2h