Cherry Pie with Pistachio Pastry

Cherry Pie with Pistachio Pastry

4.1 10 avaliações
Preparação 15min
Total 2h
6 portions

Ingredientes

Pistachio Puff Pastry
  • pistachio nuts, unsalted, shelled
    50 g
  • unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes
    200 g
  • plain flour plus extra for dusting
    175 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • water cold
    6 Tbsp
Cherry Filling
  • tinned pitted black cherries, in syrup drained
    650 g
  • caster sugar
    100 g
  • tapioca starch
    25 g
  • lemon juice
    2 Tbsp
  • natural vanilla extract
    ¼ tsp
Assembly
  • egg beaten, for glazing
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 570 kcal / 2383 kJ
Proteína 6.4 g
Gordura 32.5 g
Hidratos de carbono 62.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...