Dispositivos e acessórios
Easter Carrot Cheese Dip
Preparação 15min
Total 15min
850 g
Ingredientes
-
Red Leicester cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces (3 cm)1
-
spring onions cut in pieces (3 cm)2
-
cream cheese500 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
garlic powder1 ½ tsp
-
paprika½ tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh parsley1 bunch
-
crackers for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 20 g
Sódio
131.4 mg
Proteína
2 g
Energia
253.8 kJ /
60.6 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
0.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Whiskey Cream Liqueur
15min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1h 10min
Bellini Cocktail
5min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1h 50min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Candy Cane Cookies
1h 45min
Strawberry and Ginger Spritz
15min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30min
Tuna mousse
10min
Iced Tea Cocktail
1h 30min
Immune Booster
5min
Peach Juice
2h 10min