
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 - 15 sprigs fresh parsley leaves only
- 220 g onions cut in halves
- 1 - 2 garlic cloves
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g mussels, shells scrubbed and de-bearded
- 150 g dry white wine
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground pepper
- 100 g single cream, approx. 18% fat
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 223 kcal / 935 kJ
- Proteína
- 6 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
- Fibra
- 0.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1h 30min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min