![Irish Seafood Chowder Irish Seafood Chowder](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C1A1CF27-9183-4A4B-8CCF-6832E4EC1252/Derivates/2289FF03-E1AE-463F-BD89-D34EDCA4F7BE.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 35 oz mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed
- 4 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 18 oz seafood stock
- 20 oz russet potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 1 tbsp all-purpose flour
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 8 oz heavy whipping cream
- 6 oz cod fillet, diced (1 in.)
- 6 oz salmon, diced (1 in.)
- 6 sprigs fresh thyme, divided (4 sprigs leaves only, plus 2 sprigs to garnish)
- fresh baguette, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1682 kJ / 402 kcal
- Proteína
- 31 g
- Hidratos de carbono
- 25 g
- Gordura
- 19 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Stock Paste
45 min
Mustard-Dill Sauce
2h 15 min
Béarnaise sauce
15 Min
Ginger Paste
15 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 min
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1 Std. 45 Min
Mango Lassi
10 Min
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9 Std.
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1 Std. 5 Min
Fragrant Chicken Curry
1h