Dispositivos e acessórios
Hamburger Buns with Stout Beer
Preparação 25min
Total 3h
12 portions
Ingredientes
-
stout beer6 oz
-
honey½ oz
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour18 oz
-
salt2 tsp
-
onion powder (opcional) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease4 oz
-
non-stick cooking spray
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
415.3 mg
Proteína
7.1 g
Energia
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
34.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Thermomix® Sensor Bread
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Cuban Mojito
5min
Berry Limoncello Tiramisu
45min
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20min
Crackers from Kale Juice Pulp
45min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Moon Pies
55min
Chamomile Tea Latte
10min
Berry Mojito Mocktail
Nenhuma avaliação
Go-To Pizza Dough
1h
Caramel Macchiato
15min