Dispositivos e acessórios
Hamburger Buns with Stout Beer
Preparação 25min
Total 3h
12 portions
Ingredientes
-
stout beer6 oz
-
honey½ oz
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour18 oz
-
salt2 tsp
-
onion powder (opcional) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease4 oz
-
non-stick cooking spray
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
415.3 mg
Proteína
7.1 g
Energia
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
34.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Thermomix® Sensor Bread
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Artisan Bread (Betty)
4h 35min
Classic Deep Dish Pizza
4h 20min
Whoopi's Brioche Buns
3h 45min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Double Vanilla Ice Cream
12h
Essence of Tomato Water Shots
24h 15min
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45min
Whole Wheat Bread, Spread and Chicken Meatballs
1h 45min
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3h 35min
Venezia Bread
11h
Boston Clam Chowder
55min
Simple Mixing Bread
3h 20min