Dispositivos e acessórios
Raspberry Almond Pulp Cakes
Preparação 20min
Total 50min
8 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter to grease
-
unsalted butter diced115 g
-
almond pulp skin on from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
icing sugar255 g
-
all-purpose flour115 g
-
salt⅛ tsp
-
egg whites from large eggs3
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
fresh raspberries170 g
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
62 mg
Proteína
8 g
Energia
1448 kJ /
346 kcal
Gordura
14 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Waste
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Otak-otak Steamed Buns
1h 40min
Vegan Chocolate Cake
Nenhuma avaliação
Salmon with Grapefruit Quinoa
Nenhuma avaliação
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Brioche
8h
Golden Fruit Smoothie
10min
Hamantaschen
1h 55min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Nenhuma avaliação
Blueberry cheesecake ice cream
14h 35min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Pistachio Butter
5min
Pistachio cream
15min