Dispositivos e acessórios
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Preparação 15min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see Tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnuts, shelled, halved50 g
-
fresh basil leaves6
-
fresh ricotta cheese125 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on, boneless boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1207.6 mg
Proteína
56.5 g
Energia
2116.3 kJ /
505.8 kcal
Gordura
28.5 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
4.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thanksgiving Feast
16 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Creamy Pea Soup
40min
Chicken and Mushroom Rice
30min
Three Egg French Omelet
30min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2h
Empanada pastry
45min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40min
Creamy Potato Salad
Nenhuma avaliação