Dispositivos e acessórios
Zucchini and Almond Pulp Bread
Preparação 20min
Total 2h 30min
10 slices
Ingredientes
-
zucchini trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)450 g
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
vegetable oil70 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
85 g almondswalnuts, chopped (opcional)85 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
234 mg
Proteína
9 g
Energia
1272 kJ /
304 kcal
Gordura
18 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Desserts - Thermomix® Sensor
18 Receitas
Canadá
Canadá
No Waste
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Basic Quinoa
35min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20min
Courtesan au Chocolat
3h 15min
Split Pea Soup
2h 10min
Cinnamon Macadamia Nut Milk (Metric)
10min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Matzah
30min