Dispositivos e acessórios
Zucchini and Almond Pulp Bread
Preparação 20min
Total 2h 30min
10 slices
Ingredientes
-
zucchini trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)450 g
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
vegetable oil70 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
85 g almondswalnuts, chopped (opcional)85 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
234 mg
Proteína
9 g
Energia
1272 kJ /
304 kcal
Gordura
18 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Desserts - Thermomix® Sensor
18 Receitas
Canadá
Canadá
No Waste
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Coconut Dhal
Nenhuma avaliação
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Almond Cashew Paste
15min
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35min
Chai-spiced nut butter
15min
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Coconut and Papaya Popsicles
4h 10min
Strawberry and pear pudding
Nenhuma avaliação
Black Tahini
20min
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50min