Dispositivos e acessórios
Lemon Peel Pound Cake
Preparação 20min
Total 1h 50min
12 slices
Ingredientes
Homemade Lemonade
-
sugar100 g
-
lemons halved2
-
water950 g
Lemon Peel Pound Cake
-
unsalted butter to grease
-
large eggs4
-
all-purpose flour255 g
-
salt⅛ tsp
-
baking powder2 ¼ tsp
-
unsalted butter diced, room temperature255 g
-
sugar255 g
-
lemon discard, reserved from Homemade Lemonade90 g
-
whole milk85 g
Lemon Glaze
-
icing sugar6 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
124 mg
Proteína
5 g
Energia
1435 kJ /
343 kcal
Gordura
19 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1h
Strawberry Limeade Mocktail (Diabetes)
10min
U.S. Digital Flipbook #1
1h 35min
Mango Sorbet
5min
Gluten free madeleines
4h 25min
CA Digital Flipbook #1
2h
Challah
2h
Peanut Butter Cookies
45min
Lemon Shortbread Cookies
1h 45min
Peach Hand Pies
1h 50min
Lemon Pound Cake
2h
Polvorones - Wedding Cookies
1h 30min