Dispositivos e acessórios
Lemon Peel Pound Cake
Preparação 20min
Total 1h 50min
12 slices
Ingredientes
Homemade Lemonade
-
sugar100 g
-
lemons halved2
-
water950 g
Lemon Peel Pound Cake
-
unsalted butter to grease
-
large eggs4
-
all-purpose flour255 g
-
salt⅛ tsp
-
baking powder2 ¼ tsp
-
unsalted butter diced, room temperature255 g
-
sugar255 g
-
lemon discard, reserved from Homemade Lemonade90 g
-
whole milk85 g
Lemon Glaze
-
icing sugar6 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
124 mg
Proteína
5 g
Energia
1435 kJ /
343 kcal
Gordura
19 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Breakfast Scones
30min
Homemade sausages
1h 40min
Cherry pickin' gelato
4h 35min
Loaded Potato Waffle
50min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2h
Brownie Cookie Bars
50min
Chocolate Hazelnut Blondies
45min
Potato Gratin
1h 10min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Basil Peach Sorbet
10min
Chocolate Fudge Cake
2h