Dispositivos e acessórios
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
Preparação 35min
Total 3h 15min
4 portions
Ingredientes
Dry Rub
-
brown sugar2 tbsp
-
paprika2 tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
salt2 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
baby back pork rib (1 rack, trimmed, cut in half)1360 - 1475 g
Beer BBQ Sauce
-
red onions cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil15 g
-
stout beer340 g
-
ketchup170 g
-
dark brown sugar85 g
-
apple cider vinegar60 g
-
ground cumin½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chilli powder to taste⅛ tsp
Cooking Ribs
-
water1135 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 4 portions
Sódio
8712.8 mg
Proteína
279.7 g
Energia
17380 kJ /
4153.9 kcal
Gordura
247.8 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
84.6 g
Hidratos de carbono
189.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Steamed Cumin Beef Buns
2h 30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Steamed chocolate flan cake
2h 40min
Folded Herb Bread
Nenhuma avaliação
Clam Chowder
55min