Baked masala fish
TM6 TM5 TM31

Baked masala fish

4.5 (2 avaliações )

Ingredientes

  • 2 fish, whole, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)
  • 1 lime, cut into halves
  • 2 tsp cumin seed
  • ½ tsp black peppercorn
  • 5 chilli, dried, whole
  • ½ brown onion, cut into quarters
  • 1 tbsp minced ginger, preserved (see Tips)
  • 2 tsp garlic paste (see Tips)
  • ½ tsp turmeric, dried, ground
  • 30 g canola oil
  • curry leaf, fresh, fried, for garnishing
  • red onion, sliced, for garnishing
  • sea salt, flakes, for garnishing

Nutrição
por 1 portion
Energia
1249.8 kJ / 297.5 kcal
Proteína
40.4 g
Hidratos de carbono
3.6 g
Gordura
13 g
Gordura saturada
3.3 g
Fibra
2.7 g
Sódio
1218 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas