Dispositivos e acessórios
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
Preparação 5min
Total 25min
5 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
shallots80 g
-
cooking oil30 g
-
water1000 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
mushroom seasoning powder1 tsp
-
carrots cut in slices (1 cm)80 g
-
broccoli cut in small pieces150 g
-
tauhu kulit (fu chok) cut in 5 cm length, soaked to soften60 g
-
dried glass noodles (soh hoon) soaked to soften50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
976 mg
Proteína
7 g
Energia
628 kJ /
150 kcal
Gordura
9 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 Min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 Min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 Min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 Min
Sambal Brinjal
40 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min