Dispositivos e acessórios
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
Preparação 5min
Total 25min
5 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
shallots80 g
-
cooking oil30 g
-
water1000 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
mushroom seasoning powder1 tsp
-
carrots cut in slices (1 cm)80 g
-
broccoli cut in small pieces150 g
-
tauhu kulit (fu chok) cut in 5 cm length, soaked to soften60 g
-
dried glass noodles (soh hoon) soaked to soften50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
976 mg
Proteína
7 g
Energia
628 kJ /
150 kcal
Gordura
9 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Kangkung
10min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Cantonese Steamed Fish
40min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min