Dispositivos e acessórios
Tarbot in champagnesaus
Preparação 15min
Total 40min
6 porties
Ingredientes
Basmatirijst
-
water1300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
basmati rijst300 g
Tarbot in champagnesaus
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
visbouillon in poeder1 el
-
water100 g
-
170 g mousserende witte wijnChampagne170 g
-
tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)6
-
zout aanpassen aan de smaak2 snuifjes
-
gemalen peper aanpassen aan de smaak4 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)3 el
-
eierdooiers5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1177.9 mg
Proteína
71.2 g
Energia
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
15.4 g
Hidratos de carbono
42.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pulled Pork
Nenhuma avaliação
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Nenhuma avaliação
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Crème anglaise
15min
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nenhuma avaliação
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Tiramisu
Nenhuma avaliação
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Macarons
Nenhuma avaliação