Dispositivos e acessórios
Pierogi met vlees
Preparação 40min
Total 1h
6 porties
Ingredientes
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
20.3 g
Energia
2006 kJ /
479 kcal
Gordura
12.1 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
74.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gozleme
1h 40min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Nenhuma avaliação
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Nenhuma avaliação
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Hornazo
Nenhuma avaliação
Glühwein
15min
Sushi tacos
1h
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Macarons
Nenhuma avaliação
Batbout met kaas
30min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min