Dispositivos e acessórios
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Preparação 35min
Total 5h
4 glazen
Ingredientes
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 glazen
Sódio
5888 mg
Proteína
100.2 g
Energia
14469 kJ /
3458.2 kcal
Gordura
95.2 g
Fibra
22.3 g
Gordura saturada
30.3 g
Hidratos de carbono
484.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Duitse brunch
1h 15min
Gewone yoghurt
14h
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Yoghurt met chocolade
12h 25min
Mayonaise
5min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min