Dispositivos e acessórios
Kalfszwezerik met lente-uien
Preparação 20min
Total 3h
6 porties
Ingredientes
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
25 g
Energia
2280 kJ /
545 kcal
Gordura
45 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Tempé
48h
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nenhuma avaliação
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Sous-vide octopussalade
Nenhuma avaliação
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min