Dispositivos e acessórios
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Preparação 20min
Total 2h 20min
8 porties
Ingredientes
Marinade
-
rundvlees (schouder) in zijn geheel1000 g
-
knoflookteentje1
-
vers peterselieblad5 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
sojasaus30 g
-
gemalen komijn1 tl
-
bruine suiker20 g
-
Dijon mosterd15 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
Grillen
-
kaas (zie variatie)8 - 10 sneetjes
-
boerenbrood8 - 10 sneetjes
-
mosterd voor het serveren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
341.5 mg
Proteína
27.4 g
Energia
1094.5 kJ /
261.6 kcal
Gordura
14.8 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
3.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tijd om te grillen!
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pulled Pork
Nenhuma avaliação
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Maïsbrood en cheddar muffins
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Zoetzure tempé
50min
Kleine carnaval beignets
Nenhuma avaliação
Pierogi met vlees
1h
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Sous-vide octopussalade
Nenhuma avaliação
Mai tai
10min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Macarons
Nenhuma avaliação