Dispositivos e acessórios
Lam in korst op Italiaanse wijze
Preparação 15min
Total 5h
4 porties
Ingredientes
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes5 stengels
-
verse basilicum enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse oregano enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse peterselie enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
teentjes knoflook8
-
citroenen de fijne zeste en het sap2
-
zout2 tl
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
lamsbout, ontbeend1500 g
-
water1000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
24.8 g
Energia
1182 kJ /
282.5 kcal
Gordura
19.2 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kipsatés met pindasaus
2h
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Kipnuggets
40min
Citroenijs
8h 30min
Groene pepersaus
20min
Pikante kalkoensatés
1h
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Aardappelgoulash
1h
Appels met cidersabayon
Nenhuma avaliação
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Dim sum 'Sieuw mai'
Nenhuma avaliação