Dispositivos e acessórios
Shortcrust pastry with lard
Preparação 5min
Total 35min
980 g
Ingredientes
-
plain flour550 g
-
salted butter chilled and cut into pieces135 g
-
lard chilled and cut into pieces135 g
-
sea salt1 pinch
-
chilled water160 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 980 g
Sódio
1001.4 mg
Proteína
57.9 g
Energia
17521.1 kJ /
4187.7 kcal
Gordura
250 g
Fibra
14.9 g
Gordura saturada
123.4 g
Hidratos de carbono
419.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pastry
21 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Gluten free madeleines
4h 25min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Suet pastry with thyme
25min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Homemade tallow or lard
25h 15min
Shortcrust pastry
5min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Shortbread
1h
Christmas Pudding
14h 30min
Traditional Christmas cake
3h 15min