Dispositivos e acessórios
Soft Chinese bread rolls
Preparação 10min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingredientes
-
water430 g
-
baker's flour plus extra to dust635 g
-
dried instant yeast15 g
-
milk powder20 g
-
sugar50 g
-
unsalted butter35 g
-
sea salt1 ¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
205.7 mg
Proteína
7.3 g
Energia
1005.8 kJ /
240.4 kcal
Gordura
3.8 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
43.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Orange sponge cake
1h
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Melting moments with strawberry cream
45min
No fail mash potato
20min
Boston Bun
2h 45min
Melting moments with lemon cream
45min
Ginger slice
1h 35min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Better banana cake
45min
Chewy chocolate brownies
35min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Cheese and bacon rolls
2h