
Dispositivos e acessórios
Gluten Free Pancakes and Waffles
Preparação 45min
Total 45min
12 pieces
Ingredientes
All-Purpose Gluten Free Flour
-
white quinoa7 oz
-
chia seeds3 ½ oz
-
corn starch7 oz
-
arrowroot3 ½ oz
Pancakes
-
unsalted butter plus extra to fry2 oz
-
whole milk (see Tip)10 - 15 oz
-
large eggs2
-
sugar1 oz
-
baking powder1 tbsp
-
psyllium husk powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries to serve
Nutrição por 1 piece
Energia
132.2 kcal /
553 kJ
Proteína
3.8 g
Gordura
6.4 g
Hidratos de carbono
16.1 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3.1 g
Sódio
214.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Everyday Gluten Free
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos