Dispositivos e acessórios
Gluten Free Pancakes and Waffles
Preparação 45min
Total 45min
12 pieces
Ingredientes
All-Purpose Gluten Free Flour
-
white quinoa7 oz
-
chia seeds3 ½ oz
-
corn starch7 oz
-
arrowroot3 ½ oz
Pancakes
-
unsalted butter plus extra to fry2 oz
-
whole milk (see Tip)10 - 15 oz
-
large eggs2
-
sugar1 oz
-
baking powder1 tbsp
-
psyllium husk powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
214.7 mg
Proteína
3.8 g
Energia
553 kJ /
132.2 kcal
Gordura
6.4 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
16.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Gluten Free
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Almond milk to almond pancakes
30min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Vegan Butter Spread
5h 10min
Strawberry Snow Cones
50min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1h 30min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Protein Boosted Pancakes
40min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min