Dispositivos e acessórios
Rosemary and Sea Salt Bread
Preparação 25min
Total 1h 55min
12 portions
Ingredientes
-
fresh rosemary leaves20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water400 g
-
20 g dried yeastdried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
strong white bread flour plus 2 Tbsp and extra for dusting600 g
-
olive oil plus 3 Tbsp and extra for greasing50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
coarse sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
372.9 mg
Proteína
6.9 g
Energia
1091.9 kJ /
261 kcal
Gordura
8.6 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Autumn Comforts
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Budding Chef
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Quick Bread Rolls
45min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Endless Variations Bread
45min
Creamy Feta Dip
5min
Lemonade
5min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5min
White Bread
3h
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Quick Bread
50min
Smoked Salmon Pâté
5min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min