Dispositivos e acessórios
Rosemary and Sea Salt Bread
Preparação 25min
Total 1h 55min
12 portions
Ingredientes
-
fresh rosemary leaves20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water400 g
-
20 g dried yeastdried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
strong white bread flour plus 2 Tbsp and extra for dusting600 g
-
olive oil plus 3 Tbsp and extra for greasing50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
coarse sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
372.9 mg
Proteína
6.9 g
Energia
1091.9 kJ /
261 kcal
Gordura
8.6 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Autumn Comforts
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Budding Chef
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Quick Bread Rolls
45min
Endless Variations Bread
45min
Lemonade
5min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Leek and Potato Soup
40min
White Bread
3h
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45min
Vegetarian Pizza
Nenhuma avaliação
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min