Dispositivos e acessórios
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
Preparação 25min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
plum tomatoes cut in pieces (4 cm)200 g
-
scotch bonnet chillis (opcional)1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
red onions quartered300 g
-
tomato purée150 g
-
vegetable oil100 g
-
dried mixed herbsdried thyme½ Tbsp
-
curry powder½ Tbsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning20 g
-
fine sea salt½ Tbsp
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
644.9 mg
Proteína
2.1 g
Energia
859.4 kJ /
205.4 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
13.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
West African
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Dubai Chocolate Bar
1h 20min
Power Muesli
25min
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Lemonade
5min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min