Dispositivos e acessórios
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
Preparação 25min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
plum tomatoes cut in pieces (4 cm)200 g
-
scotch bonnet chillis (opcional)1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
red onions quartered300 g
-
tomato purée150 g
-
vegetable oil100 g
-
dried mixed herbsdried thyme½ Tbsp
-
curry powder½ Tbsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning20 g
-
fine sea salt½ Tbsp
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
644.9 mg
Proteína
2.1 g
Energia
859.4 kJ /
205.4 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
2.5 g
Hidratos de carbono
13.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
West African
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Chocolate Flan Cake
7h
Festive Camembert Wreath
1h 50min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Sicilian Prawn Salad
Nenhuma avaliação
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min