Dispositivos e acessórios
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
Preparação 15min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
Apple Cake
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing110 g
-
plain flour225 g
-
caster sugar plus 2 Tbsp110 g
-
whole milk100 g
-
baking powder¼ tsp
-
medium egg1
-
eating apples peeled, cored and cut in pieces (2 cm)150 g
Crème Anglaise
-
whole milk300 g
-
caster sugar to taste50 - 100 g
-
egg yolks from medium eggs5
-
natural vanilla extract½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
49.7 mg
Proteína
6.9 g
Energia
1592.5 kJ /
380.6 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
9.1 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Simnel Cake
3 h
Portuguese Bread (Pão de água)
3 h 30 min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 h 10 min
Guinness® Bread
1 h 45 min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2 h 10 min
Angela's Sticky Tea Bread
1 h 30 min
Cheesecake Brownies
1 h 55 min
White Bread
3 h
Quick Bread
50 min
Orange Sponge Cake
1 h
Cheesy Triangle Scones
25 min
Apple Crumble Cake
1 h 10 min