Dispositivos e acessórios
Svampe- og grønkålsrisotto
Preparação 10min
Total 55min
2 portioner
Ingredientes
-
cheddar skåret i stykker40 g
-
grønkål2 stilke
-
løg, brune½
-
fed hvidløg2
-
smør20 g
-
ris, brune130 g
-
grøntsagsbouillon1 terning
-
vand500 g
-
champignoner, friske skåret i skiver180 g
-
havsalt efter smag
-
sort peber, stødt efter smag
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
203 mg
Proteína
19 g
Energia
2056 kJ /
491 kcal
Gordura
18 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
69 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sam Wood
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Japansk ramen
Nenhuma avaliação
Soba nudler
Nenhuma avaliação
Japanske ramen nudler
Nenhuma avaliação
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Nenhuma avaliação