Dispositivos e acessórios
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
Preparação 25min
Total 1h 30min
80 pieces
Ingredientes
Pineapple jam
-
pineapple (approx. 2 pineapples), peeled, core removed, cut in cubes (2 cm)1500 g
-
sugar150 g
-
cinnamon stick1
-
cloves2
-
pandan leaves tied into knot2
Tart pastry
-
butter cold, cut in cubes (1 cm)250 g
-
caster sugar15 g
-
all-purpose flour375 g
-
cornflour (starch)10 g
-
custard powder10 g
-
condensed milk (see tips)1 tbsp
-
cold water2 tbsp
-
egg lightly beaten1
Royal icing
-
white sugar200 g
-
egg white1
-
cornflour (starch)1 tsp
-
lemon juice¼ tsp
-
green food colouring1 - 2 drops
-
sugar flower
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
22 mg
Proteína
1 g
Energia
287 kJ /
69 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Nasi Lemak
45min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Bee Hive Cake
2h 50min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 40min
Pineapple Tarts
1h 30min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1h 50min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min