Dispositivos e acessórios
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
Preparação 5min
Total 50min
25 pieces
Ingredientes
-
vegetable oil for greasing
-
gula Melaka cut in small pieces150 g
-
cane sugar50 g
-
water1400 g
-
mung bean flour20 g
-
rice flour110 g
-
tapioca starch20 g
-
alkaline water1 tsp
-
thick coconut milk250 g
-
hot water50 g
-
salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
50 mg
Proteína
1 g
Energia
315 kJ /
75 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Tumis
1h 10min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Onde Onde Cupcakes
1h 5min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Nasi Lemak
45min
Curry Mee
30min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min