Dispositivos e acessórios
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
Preparação 5min
Total 1h 10min
32 pieces
Ingredientes
-
pandan leaves4
-
tapioca flesh peeled, cut into 3 cm800 g
-
tapioca flour50 g
-
eggs2
-
sugar150 g
-
coconut milk160 g
-
yellow food colouring (opcional)1 - 2 drops
-
salt½ tsp
-
grated coconut white part only100 g
-
butter cut in small cubes30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
46.7 mg
Proteína
1.1 g
Energia
410.1 kJ /
98 kcal
Gordura
3 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
16.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rasa Merdeka
18 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gula Melaka Kaya
35min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Pandan Sponge Cake
1h
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h
Sambal Brinjal
40min
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min