Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 gramů červené řepy, pečené nebo vařené (oloupané, vychladlé)
- 200 gramů čerstvého sýru, např. Lučina
- 1 polévková lžíce smetany
- 1 špetka soli
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 174 kJ / 42 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Gordura
- 12.3 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zeleninové placky z plechu
40 Min
Pomázanka z červené čočky
25 Min
Mrkvový dip s fíky
2 Std. 30 Min
Hrášková dobrota
7min
Frankfurtské bylinkové pesto
10 Min
Pastináková polévka s dýní a jablky
45 Min
Špaldoví medvídci s mandlí
1 Std. 10 Min
Sezamový med
10 Min
Studená okurková polévka
2 Std. 15 Min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 Min
Rajčatové rolky plněné čerstvým sýrem a bazalkou
1 Std. 45 Min
Dvoubarevný dezert z tvarohu a avokáda
10 Min