![Spring Chicken Casserole Spring Chicken Casserole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1CD0C54D-9B38-4DE5-913B-4C08A47C571E/Derivates/9662F3FA-E54B-4863-BECA-E6B655DBA769.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g plain flour
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 8 chicken thighs, boneless, skin on
- 15 g olive oil, plus 3-4 Tbsp for frying
- 200 g onions, quartered
- 160 g celery stalks, cut in pieces
- 320 g carrots, cut in pieces
- 800 g chicken stock
-
2
sprigs fresh thyme, leaves only
ou 1 tsp dried thyme - 650 - 800 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 200 g frozen green peas
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1984 kJ / 474 kcal
- Proteína
- 24.8 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
- Gordura
- 29.2 g
Receitas alternativas
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10 min
Cottage pie
1h 15 min
Beef Stroganoff
1h
Chicken Noodle Soup
25 min
Cottage Pie
1h 10 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min