Dispositivos e acessórios
Chicken Saag
Preparação 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
fenugreek seeds1 tsp
-
fresh spinach leaves700 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chilli (opcional) halved, deseeded1
-
vegetable oil20 g
-
garam masala1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
plum tomato halved50 g
-
fresh coriander cut in pieces10 g
-
water150 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemade, crumbledchicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
chicken breasts skinless, diced (3 cm)1000 g
-
lemon juice30 g
-
plain yoghurt for serving50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
604.8 mg
Proteína
40.1 g
Energia
1617.2 kJ /
386.5 kcal
Gordura
20.8 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Keralan Fish Curry
30min
Quick Lamb Dhansak
45min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Quick Lamb Dhansak
50min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Chicken Jalfrezi
1h
Lamb Keema with Peas
1h
Prawn Bhuna
30min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Kofta Curry
1h 10min
Beef Madras
1h 30min