Versões compatíveis
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Turkey breast roll
- 1500 g water
- 1 turkey breast roast roll, or frozen turkey breast roast roll, defrosted (1-1.8 kg )
- water
Cranberry and cherry sauce
- 130 g fresh cherries, pitted
- 50 g dried cranberries
- 50 g cranberry sauce (jelly)
- 1 tsp ground black pepper
- ½ tsp sea salt
- 30 g brandy
- ½ - 1 tsp hot English mustard
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2054 kJ / 489 kcal
- Proteína
- 47 g
- Hidratos de carbono
- 14 g
- Gordura
- 26 g
- Gordura saturada
- 8.7 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sódio
- 2665.2 mg
Receitas alternativas
Plum and cherry paste
5h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Chicken Waldorf salad
40min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4 Std. 30 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Brandy custard (TM6)
15 Min