Open fish burgers

Open fish burgers

4.6 37 avaliações
Preparação 40min
Total 1h
6 portions

Ingredientes

Fish burgers
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • garlic cloves
    2
  • fresh coriander leaves and stalks
    6 sprigs
  • firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)
    500 g
  • fish sauce
    1 tbsp
  • kecap manis
    1 tbsp
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • panko breadcrumbs
    100 g
  • plain flour
    2 tbsp
  • egg
    1
  • milk
    2 tbsp
Red cabbage salad
  • red cabbage finely shredded
    50 - 80 g
  • snow peas cut into thin slices
    6 - 8
  • cucumber deseeded and cut into thin slices
    ¼
  • lime juice
    1 tbsp
  • fish sauce
    2 tsp
  • brown sugar
    2 tsp
Chilli mayo
  • mayonnaise (see Tips)
    50 g
  • hot chilli sauce to taste
    1 - 2 tbsp
Assembly
  • oil for frying
    1 - 2 tbsp
  • bread rolls cut into halves horizontally (see Tips)
    3

Nutrição por 1 portion

Energia 408.4 kcal / 1715.3 kJ
Proteína 25.3 g
Gordura 16.9 g
Hidratos de carbono 37.1 g
Fibra 3.8 g
Gordura saturada 3.2 g
Sódio 1262 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...