Dispositivos e acessórios
Apples with cider sabayon sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)1 ½ tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
white sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry alcoholic cider (see Tips)160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
969 kJ /
232 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pear mulled wine
30min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Banana berry mini loaves
1h 30min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Potted scrambled eggs with asparagus
30min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Almond biscotti
3h 30min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Beef spezzatino
1h 45min