Dispositivos e acessórios
Apples with cider sabayon sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)1 ½ tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
white sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry alcoholic cider (see Tips)160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
969 kJ /
232 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lentil hotpot
12h 45min
Minestrone
40min
Cream of tomato soup
25min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Nenhuma avaliação
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Apple and ginger paste
6h 15min
Classic mushroom risotto
30min