Dispositivos e acessórios
Melted Brie with basil and lemon pesto
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
roasted pine nuts100 g
-
fresh basil leaves only20 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
water500 g
-
Brie cheese or Camembert cheese125 g
-
cherry tomatoes on a vine, or grape tomatoes, on a vine250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
261.9 mg
Proteína
9.6 g
Energia
1159 kJ /
276 kcal
Gordura
25 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
7.2 g
Hidratos de carbono
2.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Anise-cured salmon
14h 10min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Baked artichoke dip
35min