Dispositivos e acessórios
White chocolate and pistachio madeleines
Preparação 35min
Total 4h 35min
24 portions
Ingredientes
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
unsalted butter120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
milk30 g
-
oil10 g
-
plain flour or gluten free flour120 g
-
baking powder or gluten free baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
white chocolate broken into pieces180 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
41.4 mg
Proteína
2 g
Energia
573.5 kJ /
137.1 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Madeleines
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
White chocolate and tropical trifle
1h 45min
Pistachio cream
15min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Mediterranean octopus salad
40min
Cheesecake
3h 15min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Orange Chiffon Cake
1h 15min
Pumpkin Pizza
2h
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Charlotte Russe
3h