Dispositivos e acessórios
White chocolate and pistachio madeleines
Preparação 35min
Total 4h 35min
24 portions
Ingredientes
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
unsalted butter120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
milk30 g
-
oil10 g
-
plain flour or gluten free flour120 g
-
baking powder or gluten free baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
white chocolate broken into pieces180 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
41.4 mg
Proteína
2 g
Energia
573.5 kJ /
137.1 kcal
Gordura
8.3 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
14.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Madeleines
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate Basque cheesecake
2h
Dutch Baby Pancake
20min
Gougères
55min
Banana Bread
1h 50min
Apple strudel
1h 20min
Caramel Honeycomb Cake
2h 30min
Frangipane and apricot muffins
35min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Macadamia Chocolate Cookies
1h