![Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto) Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/06deb7f8701b4deca8b25d0ba3157e00/Derivates/42d78ff696a1129e9f25df59a9d0725ad010f261.jpg)
Versões compatíveis
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Almond dacquoise
- 250 g caster sugar
- 190 g almonds
- 5 egg whites
Watermelon layer
- ¼ watermelon, cut into slices and rind removed (approx. 5 mm thickness)
- 1 tbsp caster sugar
Vanilla cream
- 600 g pouring (whipping) cream
- 60 g caster sugar
- 3 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 500 g strawberries, cut into halves, to decorate
- 2 tsp sugar
- pistachios, roughly chopped, to decorate
- rose petals, dried (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1758.4 kJ / 420.3 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Hidratos de carbono
- 42.7 g
- Gordura
- 26.7 g
- Gordura saturada
- 12.1 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sódio
- 39.1 mg
Receitas alternativas
Greek pita breads
1h 15min
Japanese sizzling hotplate tofu
45 Min
Mini Classic Polish "torts"
2 Std. 30 Min
Mini triple layer bundts
35 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Lamington swiss roll
25h 40min
Flammkuchen with dates and bacon
1 Std. 20 Min
Charlotte Russe
3 godz.
Seafood bisque
1h 10min
Classic Flammkuchen
1 Std.
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min