Dispositivos e acessórios
Brioche buns baked in a cast iron pot
Preparação 15min
Total 2h
10 portions
Ingredientes
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
410.9 mg
Proteína
7 g
Energia
1060.4 kJ /
252.5 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baking bread in cast iron
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brioche burger buns
2h 10min
Vanilla Madeleines
1h 30min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Sourdough Baguettes
15h
Rueben sandwich sauce
5min
Garlic (Skin) Salt
1h 55min
Traditional French chocolate canelé
49h
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3h 10min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Pistachio and lemon individual tiramisu
6h 30min
Pretzel Bread
2h