Dispositivos e acessórios
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
Preparação 15min
Total 30min
3 pieces
Ingredientes
-
cooked rice (see Tip)18 oz
-
large eggs divided6
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
water (to fill to 1 liter mark)35 oz
-
mayonnaise3 oz
-
rice wine vinegar2 tsp
-
2 tbsp sriracha sauce, to tastegochujang (Korean chili paste) to taste2 tsp
-
avocados sliced, to serve2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
807.4 mg
Proteína
25 g
Energia
3745 kJ /
895.1 kcal
Gordura
60.9 g
Fibra
9.9 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Waffle Good Mash-Ups
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Broccoli and Bacon Tarts
45min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Broccoli and Bacon Bites
1h
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Nenhuma avaliação
Creamy Feta Dip
5min
Express Pho Soup
1h 5min
Red Rice
55min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Carrot Pasta
1h 20min
Blinis - Buckwheat Pancakes
1h 30min
Mac and Cheese (TM7)
20min