Dispositivos e acessórios
Cheesecakes in jars
Preparação 30min
Total 4h
6 jars
Ingredientes
Crumb base
-
butter20 g
-
40 g plain biscuitsdigestive biscuits40 g
-
nuts (e.g. hazelnuts, walnuts, pistachios, almonds)20 g
-
20 g honeybrown sugar20 g
Filling
-
cream cheese300 g
-
cream min. 30% fat50 g
-
sugar (caster sugar)60 g
-
1 tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
water400 g
Topping
-
mixed red berries, fresh or frozen200 g
-
sugar40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Proteína
10 g
Energia
1636 kJ /
391 kcal
Gordura
26 g
Fibra
1.6 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Allergen Free Overnight Oats
8h
Sugar and Spice Blend
5min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1h 25min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Cranberry Almond Financier
1h
Marble cake
2h
Za'atar mix substitute
5min
Arseeyah
50min
Lemon Avocado Sauce
35min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Goulash soup
2h 35min