Dispositivos e acessórios
Sushi donuts
Preparação 10min
Total 50min
8 pieces
Ingredientes
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 8 pieces
Sódio
3635.7 mg
Proteína
45 g
Energia
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Gordura
59.5 g
Fibra
16 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
238.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Turkey burgers
1 h 25 min
Vegetarian Medallions
No ratings
Fried Chives Pockets
45 min
Mini Frittatas
35 min
Bellini
5 min
Grated Potato Pancakes
No ratings
Butter Buns with Lobster Seafood Salad
2 h 20 min
Green Day Juice (Metric)
5 min
Super Green Juice (Metric)
10 min
Crunchy caramel popcorn
2 h 15 min
Mapo Tofu
35 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min